Wie ben ik?

Roxana Kotzebue

Mijn naam is Roxana Kotzebue en ik ben geboren op 19 februari 1980 in Paramaribo - Suriname. In 1990 kwamen mijn moeder, mijn zusje en ik naar Nederland.

Roxana Kotzebue, eigenaresse van Juwel's Beautycenter

Als kleuter was ik al gefascineerd door haar. Toen wist ik al dat ik kapster wilde worden. In eerste instantie waren mijn moeder en leraar niet echt blij toen ik zei dat ik de kappersopleiding wilde volgen, maar met mijn enthousiasme en de méér dan grote wens om ooit een eigen kapsalon te hebben, heb ik hen kunnen overtuigen.

Ik heb toen een allround kappersopleiding gevolgd en met succes afgerond. De jaren daarop heb ik in zowel Blackhair- als in Europese kapsalons gewerkt. Kapster-zijn is lange dagen maken en staan. Je wordt er echter niet rijk van. Maar het gevoel dat je iemand een mooi kapsel hebt aangemeten, geeft wel voldoening. Ik kwam in de gelegenheid om bij het Ministerie van Justitie in een beveiligingsfunctie te gaan werken. Daarnaast bleef ik mijn kappersactiviteiten houden, maar dan meer als hobby. In de loop der jaren groeide mijn drive om mijn eigen kapsalon te hebben en dat heeft geresulteerd in de vervulling van die langgekoesterde wens: mijn eigen Beauty Center!

Ik heb mijn Beauty Center vernoemd naar mijn dochtertje, Juwel. Een beauty op zich, dus Juwel's Beauty Center was een keuze die voor de hand lag.

Juwel's Beauty Center is uniek in Lelystad omdat wij ons gespecialiseerd hebben in blackhair. Uiteraard is zijn andere haarstijlen geen enkel probleem en wij staan open voor iedereen, jong en oud.

Maar wij bieden meer mogelijkheden. Om een tipje van de sluier op te lichten: wij verhuren ruimten en stoelen. Een ander voorbeeld: vrouwen die privacy willen hebben, kunnen apart worden behandeld.

Wij werken volgens afspraak zodat de klant alle aandacht krijgt. U moet zich thuis voelen en tevreden zijn met het resultaat, want ...

 Een tevreden klant komt altijd terug en is de beste reclame !