Nieuws archief

Opening Juwel's Beauty Center

maandag 17 september 2012

Onder grote belangstelling - zelfs van Omroep Flevoland - heeft Roxana Kotzebue haar droom waarheid zien worden met de opening van haar nieuwe Juwel's Beauty Center in Lelystad.

Van verre was al te horen dat er iets bijzonders aan het gebeuren was in winkelcentrum 't Lelycentre door de vrolijke en opzwepende klanken van brassband All In One BrassMasters, dat een rondje maakte door het winkelcentrum. Het einddoel was de met zwarte, blauwe en witte ballonnen versierde ingang van het nieuwe beauty center, waar de officiële opening werd verricht door het doorknippen van een lint.

Een receptie in het frisse, moderne interieur, met een champagne-toost-op-succes, een gezellig samenzijn en demonstraties van haarverzorging zorgden voor een goed begin van het beauty center.

Het unieke aan dit beauty center is dat het niet alleen gespecialiseerd is in Afro haar- en huidtypen, maar dat ook Europees haar en -huid deskundig worden verzorgd. Zowel dames als heren krijgen een perfecte behandeling. In Juwel's Beauty Center wordt de klanten een compleet beautypakket van onder andere haarverzorging, visagie, manicure en cosmetische behandelingen aangeboden. Ook ouders die problemen hebben met het adequaat verzorgen van het haar van hun kinderen kunnen hier terecht.

Er worden workshops gegeven zodat u thuis zelf in staat bent om uw haar en huid die goede verzorging te geven die ze verdienen. Juwel's Beauty Center werkt ook samen met ZZP-ers.

Juwel's Beauty Center staat garant voor uitstekende kwaliteit en fantastische  service. De klanten zullen in alle opzichten tevreden zijn.