Nieuws archief

Demonstratiedag groot success

dinsdag 19 november 2013

Juwel’s Beauty Center demonstratie dag groot succes

Op zondag 11 november organiseerde Juwel’s Beauty Center een succesvolle demonstratie dag.

Vrienden, kennissen, klanten, familie en zakenrelaties waren er getuigen van. Zij complimenteerden de directrice, Roxana Kotzebue voor dit initiatief, de aanpak en met de moderne inrichting van de zaak.

Omdat Roxana haar Beauty Center steeds in de spotlight wil houden, kwam zij op het idee om enkele zakenrelaties uit te nodigen om over hun disciplines te vertellen. “Blackhair is in en je kan met de natuurlijke haarproducten van Design Essentials vele kanten op”,  vertelde de importeur, Marcia van Beautysalon Magic VOF. Zij gaf tekst en uitleg over het gebruik van deze top producten. Ook demonstreerde Marcia deTwist & Cornrolls, een manier om krullen in je haar te krijgen.

Jacinta Schet, directrice van Xtended hair & cosmetics, gespecialiseerd in haarverlenging & extra volume door middel van extensions, hairweaving en vlechtwerken,  gaf een demonstratie. “Change your hairstyle” is haar motto. Sam DeWit, de zanger van Replay presenteerde met trots zijn cd single Love U. Tussen de bedrijven door maakten Maik Valies van Sharing Moments en Delano Sijpenhof van Design Essentials photoshoots. Ondertussen onderging de facebook winnares Urmie Olivieira een complete metamorfose van Juwel Beauty Center. Zij schitterde van alle kanten. Op de achtergrond draaide DJ House Cleaner Caribische muziek af. De aanwezigen genoten met volle teugen van. Tot slot vertelde de cosmetisch arts  Peter Driessen, over de mogelijkheid om gelaats- en lichaamscorrectie te doen. Belangstellenden kunnen zich via www.juwelsbeautycenter.nl opgeven. Mr. Soko Soko Quintis Ristie, was de ceremoniemeester en dat heeft hij met heel veel flair gedaan. De catering werd verzorgd door de Roti koning Errol Wolff, urmielo42@gmail.com en Lloyd.

 

 Poster demonstratiedag